Aldenhuijsen

Als ik voor comfort kies, dan kies ik voor Aldenhuijsen

Aldenhuijsen: Al 30 jaar dé slaap(kamer)specialist van Nederland
Aldenhuijsen voorziet u moeiteloos van al het comfort en gemak dat u ’s nachts nodig heeft. Kleine aanpassingen in uw slaapkamer maken het nét iets gemakkelijker om aan uw dag te beginnen. Aldenhuijsen is al 30 jaar uw slaap(kamer)specialist en maakt samen met u een keuze voor een nieuw bed of complete slaapkameroplossing gebaseerd op uw persoonlijke wensen en behoefte. Uitgerust aan uw dag beginnen, werpt namelijk zijn vruchten af. Helemaal als u iets ouder wordt. Comfort en gemak worden steeds belangrijker. Bepaalde kwaaltjes verdwijnen niet direct bij het opstaan en het lichaam heeft even de tijd nodig om op te starten. Herkenbaar? U bent nog steeds energiek en vitaal, maar daar heeft u uw nachtrust zeker voor nodig. Daar weet Aldenhuijsen alles van. Nu de doelgroep nog! Daarom kwam Aldenhuijsen naar ons toe om het merk te voorzien van een passende merkidentiteit, concept en design.

Ingredients Branding, Creatief concept
Ingredients Branding, Creatief concept
Jaar 2017
web https://www.luxebedden.nl/alle-bedden/?merk=aldenhuijsen

Keuzes maak je samen
De doelgroep is op zoek naar comfort en gemak. Maar dat is voor iedereen anders. Aldenhuijsen is zich daarom gaan richten op de vele keuzes die men kan maken wanneer het gaat over slaapcomfort. Omdat Aldenhuijsen zich ook beseft dat het niet altijd makkelijk is om de juiste keuzes te maken, helpen ze daarbij. Ze helpen graag met alle persoonlijke wensen door persoonlijk en professioneel advies. Op maat, in de winkel én bij de mensen thuis.  


Merkintroductie
Om deze boodschap over te brengen zijn we aan de slag gegaan om het merk zo optimaal mogelijk te introduceren op de 50PlusBeurs in Jaarbeurs Utrecht. Zo konden mensen zelf ervaren dat Aldenhuijsen dé slaap(kamer)specialist is van Nederland.

Concept Logo Foto Brandbook Magazine 1 Magazine 2 Beurswand Beurs Magazine 3 Foto 2

Share