bManager

Be compliant. Be agile. Be decisive.

Breinbrekers, voor ontzettend veel managers. Compliant; voldoet mijn organisatie aan de gestelde wet- regelgeving? Agile; reageert mijn organisatie adequaat genoeg op signalen, Decisive; worden hier de juiste besluiten genomen? En dán komt bManager om de hoek kijken. Zij ondersteunen bij het besturen en verbeteren van de organisatie.

Ingredients Websites, Branding, Creatief concept, Experiences
Ingredients Websites, Branding, Creatief concept, Experiences
Jaar 2018

Plan-Do-Check-Act
bManager is een applicatie voor ondersteuning bij het besturen en verbeteren van de organisatie en de bedrijfsvoering. bManager zorgt dat de resultaatsverbeteringen blijvend zijn en niet incidenteel.

De continue verbetering wordt gerealiseerd door de managementcyclus van Plan-Do-Check-Act volledig te ondersteunen. Steeds opnieuw initiëren, definiëren, implementeren en controleren van verbeteringen. bManager zorgt er voor dat er inzicht en overzicht is van de voortgang van deze verbeteringen. bManager zorgt er voor dat de organisatie wendbaar is en op de juiste manier reageert op de signalen.

Onze rol

bManager heeft het licht gezien en draait in een beta bij een aantal bedrijven. Om dit uiteindelijk echt te lanceren heeft bManager wel een nieuwe schil nodig. Helaas heeft de applicatie visueel te weinig aandacht gekregen en mocht de gebruikerservaring ook wel eens onder de loop worden genomen. En dat hebben wij natuurlijk gedaan, zo hebben we gekeken naar de indeling maar ook naar de gebruikerservaring. Maar daarover later meer. Zoals bManager zelf ook zegt; compliant, agile én decisive. Je blijft dus verbeteren, continue. Ons pakkie-an. 

Wij hebben een nieuwe merkidentiteit neergezet met daarbij een compleet nieuwe look-and-feel van de applicatie. Het voelt nu echt als één pakket. Een applicatie waarmee je bij alle bedrijven mag aankloppen.

Concept; de cirkel is rond

Initiëren, definiëren, implementeren en controleren van verbeteringen. Een proces, een flow, een cyclus. Een oneindige loop die zich steeds herhaalt. Dus geen open eindes. Alleen zo blijf je continue verbeteren. Daar draait ons concept om.

3961
3960
3968
3964
3963

Brandbook

Samen met een uitgebreide toolkit/handboek kunnen wij én bManager samen aan de slag met de verdere uitwerking van het concept. In dit handboek ligt alles vast van het logo, kleurgebruik, typografie en iconen. 

Applicatie

Concept en branding? Check! Nu doorvoeren op de applicatie. Omdat er al een applicatie klaar stond, wisten we dat voornamelijk bezig zouden zijn met de lijn doorvoeren, het restylen. Maar dat houd ons niet tegen om verbeteringen door te voeren. Zo zijn we bewust gaan kijken naar de positie van belangrijke functies, kleurgebruik, iconen en de witruimte.

3965
3966
3967
3969
3970

Share