De Bossche WoonBoulevard

Voor al je woonplezier

De Bossche WoonBoulevard, met meer dan 50.000 m² wooninspiratie is voor iedereen wat wils. De Boulevard biedt voor de laatste trends in woonaccessoires op het gebied van meubels, keukens, stoffering, elektronica, doe het zelf, badkamers en slaapcomfort. Thuis in elke kamer.

 

Ingredients Video productie, Content, (Web) Development
Ingredients Video productie, Content, (Web) Development
Jaar 2018
web https://www.debosschewoonboulevard.nl/

De Bossche WoonBoulevard
Vlak langs de A2, een ideale plaats voor een woonboulevard. Makkelijk bereikbaar en centraal gelegen. Sinds 2003 wordt er gewerkt aan het creëeren van een grote woonboulevard, die van alle gemakken voorzien is. Met circa 30 winkels heeft de Bossche WoonBoulevard een uitgebreid aanbod voor de regio. Van Praxis tot Pronto, van Auping Plaza tot Bruynzeel Keukens. 

Nieuwe website
De oude website hebben wij ook mogen maken (2013), maar die is inmiddels verouderd. Niet alleen vanwege de uitstraling, de techniek, content maar ook voor de gebruiksvriendelijkheid. We zijn dus terug naar de tekentafel gegaan om alles opnieuw uit te denken en om de Bossche Woonboulevard een fijn platform te geven. Waarbij zowel de bezoeker als winkelier profijt heeft.

4039
4040
4037

Inspireer en creëer meerwaarde voor de bezoeker

Voor ons een uitdaging, maar wel een leuke. Hoe zorg je ervoor dat de website niet alleen functioneel wordt bezocht? We willen de bezoeker meer bieden dan alleen openingstijden, adresgegevens of een routebeschrijving. We willen ze inspireren. En dit hebben we gedaan, op twéé manieren.

We inspireren
Menig binnenhuisarchitect vind het leuk om ieder jaar of ieder seizoen het huis weer een opfrisbeurt te geven. Dat kun je al snel bereiken met minimale ingrepen als een nieuw gordijn, nieuwe kleur op de muur of een ander tafeltje. Maar we willen meer. Wij willen de bezoeker laten zien wat de nieuwe trends zijn, hetgeen wat je in huis moet hebben om er een frisse wind doorheen te blazen. Bijvoorbeeld; tips voor een goede werkplek thuis, dé badkamertrends voor 2018 of de beste keuze voor vloer en raambekleding. Content dat er toedoet.

Met die content kunnen we ook meer inzetten op Facebook. Trends en inspiratie wekken vaak meer interesse dan deel- en winacties. Juist door andere kwalitatieve content aan te bieden, vergroot je de online meerwaarde van de Bossche WoonBoulevard.

4036

Gewoon effe snel wat halen

Hoe krijg je meer gevoel bij een WoonBoulevard? Hoe zorg je ervoor dat bezoekers wat langer blijven hangen, of liever nog. Hoe zorg je ervoor dat ze meer winkels bezoeken? Tekst? Foto’s? Virtuele rondleiding? Video? Wij kozen voor het laatste. Maar hier hadden we wel een uitdaging. Je kunt niet ieder winkel uitgebreid filmen maar je moet wel de diversiteit laten zien aan bedrijven/winkels. En om niet andere winkels tegen het zere been te trappen, is het ook niet bedoeling dat je direct door hebt over welke winkel het gaat. Bekijk hieronder ons eindresultaat.

4034
4038
4041

Share