Dutch DNA

An expression of life

Wat is er nu mooier dan een uniek sieraad te bezitten of te schenken waar geen ander van bestaat. Dutch DNA introduceert sieraden op basis van je eigen persoonlijke DNA, of bijvoorbeeld dat van je geliefde. Immers, elk DNA is uniek, wat betekent dat ook elk sieraad verschillend van vorm zal zijn.

Hoe visualiseer je een complex proces op een korte maar krachtige manier, waarbij duidelijk wordt dat elk sieraad persoonlijk is? De eerste collectie is gemaakt op basis van het DNA van Giulia Wolthuis, een professionele danseres en model en tevens dochter van oprichter Eric Wolthuis. Er is daarom ook besloten dat zij centraal staat in de visualisering van de ontwikkeling van de collecties.  

The Cre8ion.Lab bedacht het concept voor de video. De bewegingen en unieke expressie van Giulia zijn visueel vastgelegd in de verschillende sieraden. Deze video is gebruikt als teaser op de beurs Salon del Mobile. Als drager voor de video hebben we ook een website ontwikkeld, hier wordt er meer uitgelegd over het concept en is de collectie te zien.

The making of the video The making of the video Website

Share