Festival Mundial

Tilburg

Festival Mundial combineert het beste van twee werelden. Het festival laat zien dat ook niet-Westerse muziek de moeite waard is. Daarnaast passeren ook de meest veelbelovende vaderlandse acts de revue. Niet alleen muziek op het festival kenmerkt zich door wereldwijde cross-overs, maar ook het publiek is van verschillend pluimage. Op het festivalterrein voel je de positieve Mundial-vibe in elk grassprietje.

Bij Festival Mundial zijn we jaren geleden begonnen met het ontwikkelen van de website. Die samenwerking beviel goed en we kregen de mogelijkheid om steeds dieper onder de huid van Mundial te kruipen. Inmiddels doen we veel met ze; we denken jaarlijks mee over het communicatieconcept en zorgen ervoor dat communicatieuitingen, zowel grafisch als technisch, goed op elkaar aansluiten.

Festival Mundial Tilburg Sfeerimpressie Poster Designs Banners op Festival terrein Banners op Festival terrein Abri Campagne Posters 2011 - 2012 Posters 2013 Artwork 2013 Festivalguide Responsive website Mobiele website Responsive website Spoorzone Tilburg Growing paperplane! Vliegtuigjes vouwen! Artwork 2014

Share