Gigant

podium & Filmtheater

Al meer dan dertig jaar maakt Gigant onderdeel uit van het culturele leven in Apeldoorn en omgeving. Naast de eigen programmering (zo deden onder andere U2, UB40 en Nirvana de poptempel aan) ondersteunt Gigant enthousiast de multidisciplinaire projecten en culturele evenementen die Apeldoorn rijk is. De faciliteiten bestaan uit één popzaal, twee bioscoopzalen, één theaterzaal (incl. digitale cinema) en een café dat 7 dagen in de week geopend is. Er is ca. 23 man personeel in dienst en er zijn ca. 100 vrijwilligers die zich inzetten voor Gigant.

Naast de koppeling met Active Tickets zorgde The Cre8ion.Lab voor de technische ontwikkeling van www.gigant.nl. Ook op de iPad draait de website. De credits voor het ontwerp van de website gaan naar Eloi Koster en Guido de Vries.

Gigant over de oplossing: “Het is fantastisch om te zien hoe je gewenste ontwerp technisch ook geweldig kan werken. Het is een grote overgang geweest van de vorige naar de huidige website. De nieuwe website is compleet anders ingedeeld, uitgebreider en gedeeltelijk intuïtiever. Wij denken dat dit een website is waar we heel veel jaren mee vooruit kunnen. Sowieso geeft hij ons het gewenste gezicht in de digitale wereld”, aldus Inge Weterings, marketing medewerker van Gigant.
 

Gigant Website Website

Share