JHB Group

De mens centraal in de samenleving

Schijndel… ons geboortegrond. Maar ook die van Hans Brus, eigenaar én CEO van JHB Group. Hans werd bekend als voorzitter van FC Den Bosch en als eigenaar van Telecombedrijf Datelnet in ‘s-Hertogenbosch. In de topjaren goed voor zeker 2000 banen, waarnaar dat is overgenomen door Imtech in 2001. Een jaar later begon Hans met de JHB Group. 

Ingredients Creatief concept
Ingredients Creatief concept
Jaar 2018
web http://www.jhbgroup.nl

In 2017 stapt hij een treetje naar beneden en verlaat hij de directie van JHB Group. Maar bij Hans sta je nooit met lege handen. Daarom laat hij iets achter. Een nieuw toekomstplan, een filosofie, een échte visie. Wij hebben het met veel plezier mogen opmaken en zijn trots op het eindresultaat.

3958
3952

Maar wat is JHB Group precies?

In 2011 opgericht door Hans met daaronder bv’s als Brinvast, Vitam, Xemex en Liquix. Allemaal bedrijven die bezig zijn met eten, drinken, zorg, dak boven je hoofd en techniek. 

Xemex is in diverse landen (Nederland, Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, België, Duitsland, Zwiserland) een toonaangevend leverancier van smart connectivity. Liquix houd zich voornamelijk bezig met de technologie voor slim, snel en eenvoudig opwaarderen van prepaid-tegoeden in telecomland. Vitam is bedrijfscateraar met ontzettend veel passie voor eten en drinken. Met deze visie willen ze ook de gasten verleiden om minder vlees te eten, maar meer groente en fruit te laten eten. Dit is daardoor minder milieubelastend en beter voor het dierenwelzijn. Met klanten als de Belastingdienst, ziekenhuizen, Hogeschool Utrecht en de TU/e zijn ze een grote speler in de markt. Brinvast is een vastgoedontwikkelaar met focus op duurzaamheid. 

Confidently connecting for sustainable wellbeing

JHB Group wil een positieve bijdrage leveren aan woon, werk-en leefklimaat van de mens. Oftewel, we stellen de mens weer centraal in de samenleving.

3954
3953
3955
3956

Share