Visietech

De kleinste details maken het grootste verschil

Al meer dan 15 jaar mogen we het familiebedrijf Visietech Technical Products tot één van onze klanten rekenen. De bestaande pay-off ‘Small Parts Big Creations’ bleek nog steeds ijzersterk en de basis voor een compleet palet aan vernieuwde communicatie uitingen.

Ingredients Websites, Grafisch ontwerp, Branding, Video productie
Ingredients Websites, Grafisch ontwerp, Branding, Video productie
Jaar 2020
web https://www.visietech.com/

In 25 jaar is Visietech gegroeid tot een toonaangevende Nederlandse toeleverancier van (fijn-) mechanische onderdelen. Visietech staat voor innovatie, inspiratie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Als perfectionist op het gebied van CNC frezen en CNC draaien, leveren ze compleet geassembleerde producten. Ze zijn natuurlijk niet voor niks ISO9001 & AS 9100 gecertificeerd!

Small parts, big creations 
Bovenal staat Visietech voor perfectie in details. We willen in de communicatie laten zien, horen en voelen dat Visietech met producties onmisbaar zijn in het grote geheel. Dat ze wel perfect móeten zijn, omdat er geen ruimte is voor fouten. Want precies die onderdelen zorgen er namelijk wel voor dat vliegtuigen niet uit de lucht vallen, dat een raceauto optimaal kan presteren en dat een hijskraan kan blijven tillen.

Dat is waarom de mensen van Visietech uit bed komen, dat is waar ze dagelijks mee bezig zijn. Dat is waar de trots van medewerkers in zit en maakt je tot een topspeler. Dat is wat we zoeken in de communicatie en hebben doorvertaald in diverse shortmovies, website en een bedrijfspresentatie.

5658
5660
5661
5649
5648
5666
5667
5646
5665
5663
5671
5647

Share